DITEC GLASBEHANDLING

EGENSKAPER & SKÖTSEL

SÅ FUNGERAR DET

DITEC GLASBEHANDLING

En vindruta som är behandlad med Ditec Glasbehandling blir vatten- och smutsavvisande och ger bättre sikt vid körning i regn och mörker. Regndropparna glider av rutan vid rörelse och vindrutetorkarna behöver inte användas lika mycket. Insekter och is fäster inte lika bra som på en obehandlad ruta och kan därför enkelt tas bort. Behandlingens livslängd är avhängande på hur mycket du använder vindrutetorkarna, och varar normalt cirka 10 000-15 000 kilometer. En behandlad vindruta kan återbehandlas vid behov. Vindrutan och främre sidorutorna ingår i vår standardbehandling, men vid efterfrågan behandlar vi alla rutorna. En av våra mest populära behandlingar!
Från 695:-
DITEC GLASBEHANDLING

EGENSKAPER & SKÖTSEL

- Bättre sikt
- Enklare renhållning
- Vattenavvisande
- Ökad säkerhet vid mörkerkörning
- Insekter, trafikfilm, smuts och is får sämre fäste

Skötsel: Kräver inget särskilt underhåll utöver vanlig biltvätt. Tänk dock på att isskrapan och mekanisk nötning förkortar livslängden.
Från 695:-

SÅ FUNGERAR DET

1) Vattenavvisande
Ditec glasbehandling ger ytan en större täthet vilket gör rutan mer vatten- och smutsavvisande. Detta är den mest hållbara behandlingen på marknaden, men påverkas naturligtvis av körlängd och användandet av vindrutetorkare.

2) Säker körning
Den vattenavvisande ytan gör din körning säkrare. Du ser bättre genom vindrutan när det regnar och du behöver inte använda vindrutetorkarna lika mycket. Du kommer också att uppleva mindre ljusreflexer vid körning i mörker.

3) Enklare rengöring
En behandlad glasruta är enklare att tvätta eftersom insekter, trafikfilm och smuts inte fäster så hårt.
Från 695:-

SOLFILM

Skydda dig, dina passagerare och husdjur med solskydd som effektivt håller solens värme borta.

DITEC® TEXTILBEHANDLING

Från 995:-
Impregneringen mättar fibrerna i textilierna så de inte längre kan suga åt sig annan vätska.

DITEC® TEXTILBEHANDLING

Gråt inte över spilld mjölk! Vår textilbehandling fungerar som en osynlig överdragsklädsel som ger sätena i din bil ett effektivt extra skydd mot vätskor. När någon råkar spilla något i bilen torkar du enkelt upp med en fuktig trasa.