DITEC FÄLGBEHANDLING

EGENSKAPER & SKÖTSEL

SÅ FUNGERAR DET

DITEC FÄLGBEHANDLING

Fälgbehandlingen ger fälgen en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet. Detta gör rengöring av fälgarna enklare och kan reducera behovet av starka rengöringsmedel. Vi gör fälgen kliniskt ren innan vi ytbehandlar fälgens utsida. Vi kan vid önskemål även behandla fälgens insida och hjul, eller fälgar som levereras in lösa.
Från 995:-
DITEC FÄLGBEHANDLING

EGENSKAPER & SKÖTSEL

–Skyddar mot smuts och föroreningar
–Skyddar mot bromsdamm
–Skyddar mot vägsalt
–Hindrar att smuts får fäste
–Ger en vacker och blank yta
–Lättare att tvätta

Skötsel: Tvätta fälgarna med ett pH-neutralt fälgmedel. Undvik produkter med höga pH-värden >13. Tvätta med tvättsvamp och ett milt schampo, skölj noggrant.
Från 995:-

SÅ FUNGERAR DET

1) Enklare rengöring
Den största fördelen med behandlingen är att fälgarna blir mycket lättare att tvätta. De blir inte så smutsiga som obehandlade fälgar och blir enklare att rengöra eftersom smutsen inte fäster på samma sätt.

2) Mindre kemikalier
Vid löpande tvätt ska det inte vara nödvändigt att använda starka kemikalier. Det bör vara tillräckligt att använda en högtryckstvätt och ett milt rengöringsmedel för att få fram de blanka skinande fälgarna. Detta är bra för både dig och miljön.

3) Skyddande yta
Behandlingen vi lägger kommer att härda och fungera som ett skyddande lager som reducerar slitaget på fälgarna.
Från 995:-

DITEC® CERAMIC ULTRA

Från 6995:-
För dig som vill ge din bil det allra bästa. Lackskyddsbehandlingen som ger exceptionell glans, extrem hårdhet och fantastisk hållbarhet.
DITEC® CERAMIC ULTRA

DITEC® CERAMIC ULTRA

Ditec Ceramic Ultra är vår absolut främsta lackskyddsbehandling och är utvecklad för att underlätta för dig att hålla bilens finish på absolut topp. En två-komponents keramisk lackskyddsbehandling bestående av en hård underliggande base coat och en hydrofob (vattenavvisande) top coat som binder till lacken. Detta gör den utomordentligt hård och ger exceptionell glans och fantastisk hållbarhet. En lackskyddsbehandling med 9 års garanti.

DITEC® ORIGINAL

Från 4995:-
Vår mest beprövade lackskyddsbehandling som ger dig en blank och lättskött bil.
DITEC® ORIGINAL

DITEC® ORIGINAL

Vår klassiska lackkonservering med rötter ifrån 70-talet, är än idag en av de mest sålda behandlingarna på marknaden. Det är en polymerbaserad två-komponentsbehandling som ger lacken en naturlig blank, slät och fin yta. Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa. Har inte samma vattenavvisande egenskaper som våra keramiska behandlingar men är en dokumenterat effektiv glansbevarande behandling. Lackskyddsbehandling med 9 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.