DITEC® CERAMIC ULTRA

Från 6995:-
För dig som vill ge din bil det allra bästa. Lackskyddsbehandlingen som ger exceptionell glans, extrem hårdhet och fantastisk hållbarhet.
DITEC® CERAMIC ULTRA

DITEC® CERAMIC ULTRA

Ditec Ceramic Ultra är vår absolut främsta lackskyddsbehandling och är utvecklad för att underlätta för dig att hålla bilens finish på absolut topp. En två-komponents keramisk lackskyddsbehandling bestående av en hård underliggande base coat och en hydrofob (vattenavvisande) top coat som binder till lacken. Detta gör den utomordentligt hård och ger exceptionell glans och fantastisk hållbarhet. En lackskyddsbehandling med 9 års garanti.

DITEC® CERAMIC PLUS

Från 5495:-
NYHET! Om exceptionell glans är det viktigaste för dig ger denna lackskyddsbehandling fantastiskt värde för pengarna.
DITEC® CERAMIC PLUS

DITEC® CERAMIC PLUS

Ditec Ceramic Plus är en egenutvecklad något enklare version av Ditec Ceramic Ultra. Lackskyddsbehandlingen ger stark motståndskraft mot yttre påverkan, är vattenavvisande och gör det svårt för smuts att fästa. Ditec Ceramic Plus är en en-komponents keramisk lackskyddsbehandling som framhäver en exceptionell glans. Lackskyddsbehandling med 6 års garanti.

DITEC® ORIGINAL

Från 4995:-
Vår mest beprövade lackskyddsbehandling som ger dig en blank och lättskött bil.
DITEC® ORIGINAL

DITEC® ORIGINAL

Vår klassiska lackkonservering med rötter ifrån 70-talet, är än idag en av de mest sålda behandlingarna på marknaden. Det är en polymerbaserad två-komponentsbehandling som ger lacken en naturlig blank, slät och fin yta. Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa. Har inte samma vattenavvisande egenskaper som våra keramiska behandlingar men är en dokumenterat effektiv glansbevarande behandling. Lackskyddsbehandling med 9 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.

DITEC® PREMIUMPAKET

Från 2195:-
Vårt premiumpaket är en samling av våra behandlingar för bilens interiör, glas och fälgar.

DITEC® PREMIUMPAKET

Vårt premiumpaket är en samling av våra behandlingar för bilens interiör, glas och fälgar. Var och en av dessa går att välja separat. Era säten får en osynlig överdragsklädsel, ni ökar trafiksäkerheten markant under mörkerkörning och ni får en vindruta där regnvattnet lägger sig i små pärlor som blåser bort i vinden. Och fälgarna kan vi behandla så att de blir tåligare och mycket lättare att hålla rena och fina.