Välkommen till oss på Ditec® Tyresö – Tyresö Bilvårdscenter

 

På Ditec® jobbar serviceinriktade och certifierade fackmän med ett brinnande intresse för bilar. Service, kunskap & kvalitet i alla led.

Så om du tar hand om livet och det som är viktigast, så tar vi hand om din bil.

Läs mer

Ett komplett bilvårdsprogram med kvalitet som syns

Våra metoder och behandlingar djuprengör lacken på din bil och med hjälp av våra skyddsprodukter som läggs på, arbetas in och härdar, skapas en osynlig armering som gör den skinande blank, tålig och lättskött.

Läs mer

Certifierade fackmän och marknadens längsta och ärligaste garantiprogram

Du kommer till oss med din bil för att du vill ha den bästa bilvården och servicen på marknaden och det ser våra certifierade fackmän till att du får.

Läs mer

DITEC® CERAMIC ULTRA

Från 6995:-
DITEC® CERAMIC ULTRA
För dig som vill ge din bil det allra bästa. Lackskyddsbehandlingen som ger exceptionell glans, extrem hårdhet och fantastisk hållbarhet.

DITEC® CERAMIC PLUS

Från 5495:-
DITEC® CERAMIC PLUS
NYHET! Om exceptionell glans är det viktigaste för dig ger denna lackskyddsbehandling fantastiskt värde för pengarna.

DITEC® CERAMIC LIGHT

Från 3995:-
DITEC® CERAMIC LIGHT
För dig som vill ha en prisvärd lackskyddsbehandling med fin glans bra prestanda och 3 års garanti.

DITEC® ORIGINAL

Från 4995:-
Vår mest beprövade lackskyddsbehandling som ger dig en blank och lättskött bil.
DITEC® ORIGINAL

DITEC® ORIGINAL

Vår klassiska lackkonservering med rötter ifrån 70-talet, är än idag en av de mest sålda behandlingarna på marknaden. Det är en polymerbaserad två-komponentsbehandling som ger lacken en naturlig blank, slät och fin yta. Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa. Har inte samma vattenavvisande egenskaper som våra keramiska behandlingar men är en dokumenterat effektiv glansbevarande behandling. Lackskyddsbehandling med 9 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.

AKTUELLT FOKUS

Tips!
Kontakta oss och boka tid så hjälper vi er att undvika onödigt slitage på er bil och att hitta den behandlingen som passar er och er bil

AKTUELLT FOKUS

För att slippa mycket extra underhåll på bilen nu när den kalla perioden av året är över oss, är det en god idé att se över och skydda bilen. När det saltas tungt på våra vägar kors och tvärs genom hela landet kan lacken på din bil ta onödigt stryk av fukten, saltet och tjäran. Med andra ord, tuffa tider för den stora investeringen som en bil ändå är.

AKTUELLT ERBJUDANDE

Aktuellt erbjudande – Värde 695:-
Gäller vid beställning av någon av våra lackskyddsbehandlingar tom 20-02-29

AKTUELLT ERBJUDANDE

Denna månaden bjuder vi på Ditec® Glasbehandling när du köper en av våra lackskyddsbehandlingar. För alla oss som kör mycket mörkerkörning så här års är detta ett fantastiskt erbjudande som kommer öka trafiksäkerheten för er markant. Och regn som annars gör er sikt sämre kommer också vara ett minne blott.