Välkommen till oss på Ditec® Huddinge – Däckspecialisten i Huddinge AB

 

På Ditec® jobbar serviceinriktade och certifierade fackmän med ett brinnande intresse för bilar. Service, kunskap & kvalitet i alla led.

Så om du tar hand om livet och det som är viktigast, så tar vi hand om din bil.

Läs mer

Ett komplett bilvårdsprogram med kvalitet som syns

Våra metoder och behandlingar djuprengör lacken på din bil och med hjälp av våra skyddsprodukter som läggs på, arbetas in och härdar, skapas en osynlig armering som gör den skinande blank, tålig och lättskött.

Läs mer

Certifierade fackmän och marknadens längsta och ärligaste garantiprogram

Du kommer till oss med din bil för att du vill ha den bästa bilvården och servicen på marknaden och det ser våra certifierade fackmän till att du får.

Läs mer

DITEC® CERAMIC ULTRA

Från 6.995:-
DITEC® CERAMIC ULTRA
För dig som vill ge din bil det allra bästa. Lackskyddsbehandlingen som ger exceptionell glans, extrem hårdhet och fantastisk hållbarhet.

DITEC® CERAMIC PLUS

Från 5.495:-
DITEC® CERAMIC PLUS
Om exceptionell glans är det viktigaste för dig ger denna lackskyddsbehandling fantastiskt värde för pengarna.

DITEC® CERAMIC LIGHT

Från 3.995:-
DITEC® CERAMIC LIGHT
För dig som vill ha en prisvärd lackskyddsbehandling med fin glans bra prestanda och 3 års garanti.

DITEC® ORIGINAL

Från 4.995:-
Vår mest beprövade lackskyddsbehandling som ger dig en blank och lättskött bil.
DITEC® ORIGINAL

DITEC® ORIGINAL

Vår klassiska lackkonservering med rötter ifrån 70-talet, är än idag en av de mest sålda behandlingarna på marknaden. Det är en polymerbaserad två-komponentsbehandling som ger lacken en naturlig blank, slät och fin yta. Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa. Har inte samma vattenavvisande egenskaper som våra keramiska behandlingar men är en dokumenterat effektiv glansbevarande behandling. Lackskyddsbehandling med 9 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram. <a href=http://ditec.se/om-ditec-sverige/detta-aer-ditec-sverige/finansiering/>» Läs mer här!</a>

AKTUELLT FOKUS

AKTUELLT FOKUS

GRATTIS - Nu kan du göra bilen extra fin!

Värde 1.700:-
I samband med din lackskyddsbehandling får du ett värdebevis som gäller ett (1) år från utfärdandet. – Utnyttja det när du vill!

GRATTIS - Nu kan du göra bilen extra fin!

Få en herrgårdshotell övernattning för 2 personer, inkl. frukost på köpet (värde upp till 1.700:-) Gäller när du bokar en Ditec® Lackskyddsbehandling fr. 3.995:- Samtidigt som du får en extra fin bil så hjälper du också landets hårt prövade hotell- och restaurangnäring - en win-win situation. Välj ditt hotell på customer.se/ditec Erbjudandet gäller t o m 2020-08-31 och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtal. Gäller i samband med bokning av någon av Ditecs grundbehandlingar.